Споменик "Златна дама", Гелле Фра - Луксембург

Мост Адолпхе, Нови мост - Луксембург

Музеј Грунинге, Гроенингемусеум - Белгија

Музеј општинског превоза, Луксембуршки трамвајски и аутобуски музеј Луксембурга

Музеј занимљивости, Мусео делле Цуриосита - Сан Марино

Музеј Цхиарамонти, Мусео Цхиарамонти - Ватикан

Музеј Луцифер, Музеј Сатана - Ватикан

Музеј оружја, Мусео делле Арми Модерне Сан Марино - Сан Марино

Музеј Пио-Клементина, Музеј Пио-Клементине - Ватикан

Музеј мучења, Мусео делла Тортура - Сан Марино

Мусеум оф Рептилес, Акуариум - Сан Марино

Музеј Св. Фрање, Ст. Музеј Францис - Сан Марино