Апостолска палата, Папална палата - Ватикан

Балдахин Бернини, Бернини балдахин - Ватикан

Палата Белведере, палача Белведере - Ватикан

Двориште Пине коња, Пинњино двориште - Ватикан

Египатски музеј, Грегоријански египатски музеј - Ватикан

Галерија географских мапа, Галлериа делле Царте Географицхе - Ватикан

Галерија таписерије, Галерија Араззи - Ватикан

Грегориан Етрусцан Мусеум, Мусео Грегориано Етрусцо - Ватикан

Историјски музеј, Мусео сторицо ватицано - Ватикан

Музеј Цхиарамонти, Мусео Цхиарамонти - Ватикан

Музеј Луцифер, Музеј Сатана - Ватикан

Музеј Пио-Клементина, Музеј Пио-Клементине - Ватикан

    Пагес

  • 1
  • 2