Акуапарк Боуверет, Акаупарц Боуверет - Монтреук

Алетсцх, леденик Велики Алех - Берн

Алпски музеј, Музеј швицарских алпа - Берн

Анатомски музеј Универзитета у Базелу, Анатомски музеј - Базел

Енглески парк, Јардин англаис - Женева

Арлесхеимска катедрала, Арлесхеимер Дом - Базел

Аугуста-Раурица, Аугуста Раурица - Басел

Кула Саувабелина, Тоур де Саувабелин - Лаусанне

Басел-Бадисцхер-Бахнхоф, Басел Бадисцхер Бахнхоф - Басел

Басел Арт Мусеум, Кунстмусеум Басел - Басел

Басиликуе Нотре-Даме, Базилика Нотре-Даме де Геневе - Женева

Бернина Екпресс, Бернина Екпресс - Лугано