Акваријум два океана, Аквариј два океана - Цапе Товн

Рудник дијаманта Калинена, Рудник дијаманта Цуллинан - Преторија

Ботаничка башта (Дурбан), Ботанички вртови Дурбан - Дурбан

Ботанички врт (Преторија), Ботанички врт Преторије - Преторија

Долина Рицхерссвелд, Рицхтерсвелд - Кејптаун

Кућа Мандела, Национални музеј Нелсона Мандела, Кућа Нелсона Мандела - Јоханесбург

Дракенсберг (Јужна Африка), Дракенсберг - Јужна Африка

Палата правде, Јустице Палаце Преторија - Преторија

Етнографски комплекс "Цхака Ланд", Цхака Ланд - Дурбан

Форт Фредерицк, Форт Фредерицк - Порт Елизабет

Афричка умјетничка галерија Везандла, Везандла - Порт Елизабетх

Голд Рееф Цити, Голд Рееф Цити - Јоханесбург